Масажи

Част от масажите, предлагани в СПА центъра на СПА хотел Медикус:

Класически цялостен:                        45 мин.

Представлява цялостен масаж на тялото, в който се използват техники за подобряване на общия тонус на организма. Чрез разнообразните си похвати класическия масаж въздейства равномерно и  пълноценно върху всички структури и системи на човешкия организъм. Подходящ е за ежедневно прилагане.
Класически частичен:                     25 мин.

Представлява частичен масаж на тялото, в който се използват техники за подобряване на общия тонус на организма. Чрез разнообразните си похвати класическия масаж въздейства равномерно и  пълноценно върху всички структури и системи на човешкия организъм. Подходящ е за ежедневно прилагане.

 

Козметичен масаж на лице:                        20 мин.

Лицевият масаж стимулира циркулацията и доставката на кислород в лицевите тъкани. Подобреното лицево кръвоснабдяване бързо регулира храненето и детоксикацията, като по този начин се постига подобряване на кожния тургор и се премахва подкожната отточност. Така също се стимулира продукцията на колаген и се подобрява еластичността на кожата. Допълнителни ефекти от лицевия масаж са премахване на умора, напрегнатост и главоболие. 

 

Релаксиращ масаж:                        45 мин.

Чрез него се премахва натрупаната умора в организма ,подобрява се кръвообращението в кожата, подкожието и мускулите, и действа успокояващо на нервната система.

 

Дълбокотъканен масаж:                        45 мин.

Идеалното решение за всички спортуващи хора! Спортният масаж освобождава напрежението в мускулите, успокоява натоварените стави и поддържа добрия тонус на тялото. Нашите специалисти ще помогнат за премахване на умората и презареждане с нови положителни емоции сред ароматни свещи и релаксираща музика.
Рефлекторен масаж:                        50 мин.

Лечебният масаж е идеален начин за борба с локални болкови синдроми, чувството за дискомфорт, породен от продължително поставяне на тялото в еднообразно положение (работна поза), застойни явления в зоната на лопатките, мускулни спазми и нервни нарушения.

 

Индийски масаж:                        25 мин.

При индийския масаж се въздейства върху меките тъкани на лицето и тялото. Чрез дренажните способнисти на лимфата и специални техники на лимфния масаж се постига премахване на излишните течности и продукти от обмяната на веществата по лимфните съдове. Резултатът е прекрасното чувство на лекота и жизненост. 

 

Антицелулитна терапия:                        50 мин.

Антицелулитният масаж подобрява кръвообращението и лимфния отток. Подпомага регенерацията на кожата и подкожните тъкани. Антицелулитният масаж допринася за разкъсването на мастните депа от подкожните зони, бори се срещу застойните натрупвания на лимфа и подобрява обмяната на веществата. Той има видимо въздействие върху „портокаловата кожа”, като засилва еластичните свойства на кожата.

 

 

Спа Ритуал „Мед и мляко“:                       60 мин.

Масажът с мед се прави с цел да се премахнат ненужните и токсични вещества от организма. Чрез специфични масажни похвати се извличат вредните токсини, задържали се в подкожните тъкани. Масажът с мед увеличава лимфо- и кръвообращението, подобрява обмяната на веществата, спомага за изглаждане на кожата и повишава нейната еластичност.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Pin It on Pinterest