Спортни активности

Конна езда

Конната база се намира преди входа на гр.Вършец от дясната страна.Базата е на 20 мин. от гр.Монтана и гр.Враца и около 60 мин. от София.
Базата разполага с конюшня ,шест коня, открит плац,екипировка (токи, предпазни жилетки,нагайка,седла,юздечки,стремена и т.н. На разположение на клиентите с малки деца има детски кът за развлечение.Конете са с добър нрав и отговарят на всяка команда на начинаещите ездачи.

Предлага:
– Прекрасни възможности за вашата почивка
– Детска езда с придружител
– Екзтотични разходки сред природата (горски разходки, полски разходки, язовир)
– Преходи през красиви места
Начално обучение по езда:
– Обяснения с придружител – Привикване и общуване с коня
– Пояснения за характера на коня

Цени:

30 мин. – 15 лв.
60 мин. – 25 лв.

Рафтинг по р.Искър

Рафтингът по р. Искър в Искърското дефиле е подходящ за всяка възраст. Спускането се извършва по най-атрактивния и безопасен маршрут, за който не е необходим предишен опит – от с. Бов (гара) до с. Лакатник (гара). Трасето е приблизително 12 км. и спускането трае около 2 часа.

Рафтинг базата се намира на 60 км. от София и на 28 км от  гр. Вършец при  с. Лакатник (гара), точно срещу Лакатнишките скали. GPS координати: 43.088337, 23.385043.  Разполага със стационарна съблекалня, летни душове, удобен паркинг.

На участниците се предоставя пълната екипировка, необходима за спускането (неопрен, неопренови боти, каска, спасителна жилетка, яке). След всяко използване, екипировката се дезифенкцира.

Спусканията са всеки ден, като през месеците април и май те са 2 пъти дневно ( в 10,30 и в 13,30 ч), а от юни до септември – 3 пъти  (10,00, 13,30 и 15,00 ч.)

Необходими са минимум 2-ма участника.

Цена за спускане – 45 лв./участник

АТВ под наем

Насладете се на незабравими приключения сред природата с Offroad Extreme Sport!Ние ви предлагаме нестандартно решение за почивка и уникален начин на забавление с АТВ-та под наем. Независимо дали търсите просто приятна разходка в планината или силни преживявания и висок адреналин. Ние и нашите партньори предлагаме също програми за тим-билдинг игри.

Услугата се извършва в околностите на гр. Вършец (до гр. Берковица).

Всички АТВ-та са с автоматични скорости.

Обучени водачи, които познават отлично местността ще споделят с вас красотата й.

Никога до сега не сте карали АТВ? Не се притеснявайте! Ще получите подробен инструктаж за управлението на АТВ-тата и за безоспаснотта по време на обиколката.

Маршрутите се определят според вашия опит и желаното от вас време за каране (по-екстремни или по-равнини терени).В цената е включено ползване на:
• ATV под наем;
• Квалифицирани водачи;
• Гориво;
• Каска;
• Боне;
• Ветро- и водоустойчиво яке;
• Ръкавици.

Цена за един човек на АТВ – 40,00лв. на час

Цена за двама души на АТВ – 60,00лв. на час

Facebook
Twitter
LinkedIn

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Pin It on Pinterest